Lora, într-un videoclip sexy și diabolic VIDEO

Lora a lansat o melodie romantică şi extrem de catchy, “Tu şi ea”, care primeşte un videoclip sexy şi diabolic. Are alura unei piese de teatru şi a unui episod de serial modern.

Lora cântă în “Tu şi ea” despre masculul fatal şi infidel, descoperit treptat-treptat de femeia anului 2019. Protagonista se ceartă cu iubitul şi găseşte metode inedite de a îl descoase şi pedepsi pentru infidelitate. Lora apare în clip dansând lasciv şi etalând o figură de femeie alpha. Iubitul primeşte pastile în vinul preferat şi ajunge pe un scaun de tortură.

Nu e o tortură reală, ci mai degrabă un teasing, pentru că femeia trădată îl plăteşte cu aceeaşi monedă, găsind un boy toy. Exact ca în filmul “The Other Woman”, doamna numărul 1 din viaţa masculului şi al său “side piece” se aliază şi bat palma spre final de clip. Lora este la prima piesă din 2019 şi a strâns deja peste 120.000 de vizualizări cu acest track.

Single-ul cel nou este compus de către Lora, alături de Şerban Cazan, Roland Kiss, Lucian Nagy și Smiley, în studioul HaHaHa Production. Videoclipul este regizat de Ionuţ Trandafir, care a colaborat cu câţiva actori în vogă la ora actuală pentru acest material. E vorba despre actorul Paul Diaconescu, din serialul “Triplu Sec”, dar şi actorul Alex Coman şi supermodelul internaţional Alina Puşcau.

Citește mai mult:www.infomusic.ro

Unii au citit și asta: