Lucia a lansat o piesă care ”s-a scris singură”. Vezi VIDEO

Lucia a lansat videoclipul piesei ”catastrophe”, o melodie ce tratează în versuri un tabu al societății în care trăim. Clipul este realizat de Ana și Sorin Lăția, piesa fiind extrasă de pe albumul ”Samsara”.

“catastrophe” este piesa preferară a Luciei de pe ultimul album, încadrându-se în categoria melodiilor care ”s-au scris singure”. Pe partea de producție a piesei, artista a colaborat cu Dan Georgescu, Alexei Țurcan și Robert Acsintoaie, rezulatul final ducând piesa într-o cu totul altă zonă stilistică.

În ce privește mesajul piesei și al videoclipului, Lucia ne-a dezvăluit în cadrul unui inteviu că totul a fost construit în jurul unei observații:

“Oamenii din jur privesc profesiile din domeniul artistic ca nefiind job-uri reale. Mă lovesc de chestia asta foarte des, de oameni care mă întreabă: <<OK, dar tu ce lucrezi de fapt?>>. La un moment dat, când ți se spune chestia asta constant, ajungi și tu să crezi asta și ajungi și tu să crezi că nu e ok să fii o persoană sensibilă, nu e ok să fii o persoană care-și expune emoțiile, pentru că ăsta e cumva un tabu al societății în care trăim.

E o luptă între tine și oamenii care-ți spun ție că nu e ok. Până la urmă, concluzia piesei și cumva esența piesei e că deși unii oameni pot crede că tu ești o catastrofă, tu știi ce e în interiorul tău. Și nu e greșit să-ți expui sentimentele.”

Citește mai mult: www.infomusic.ro

Unii au citit și asta: