in

Lupte libere: Pompierul Mihai Palaghia, un nou titlu de campion național

Un pompier militar călărăşean este din nou campion naţional la Cupa României – ediţia 2023 la Lupte libere – competiţie desfăşurată în orașul Târgu Mureș.

Soldatul gradat profesionist Mihai Nicolae Palaghia a participat în perioada 4-6 Noiembrie 2023, în județul Mureș, la Cupa României la Lupte libere și a obținut medalia de aur și locul întâi la categoria 97 de kilograme la individual, dar și locul întâi pe echipe, alături de luptătorii de la CSM RAPID București.

Mihai Nicolae Palaghia are în palmares 10 titluri de campion naţional la Lupte Libere şi multe alte trofee şi medalii, succese remarcabile, care îl recomandă pe tânărul pompier ca fiind un sportiv de excepție.

Mihai Palaghia este multiplu campion naţional, are 26 de ani şi este pompier militar, în primăvara anului trecut a promovat un examen prin care a dobândit calitatea de soldat gradat profesionist în cadrul ISU “Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi.

După perioada de instruire, Mihai Palaghia a fost încadrat la Detaşamentul de pompieri Călăraşi, unde s-a integrat foarte bine în echipa salvatorilor, având deja la activ câteva intervenţii mai complexe, care l-au obişnuit cu munca de pompier, cu disciplina militară şi desigur, cu spiritul de echipă.