Mai mulți agenți de poliție pentru Poliția Călărași

Șaisprezece agenți de poliție, absolvenți ai promoției 2017, au intrat în echipa Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

La data de 27 decembrie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, s-au prezentat 16 agenți, absolvenți ai școlilor de poliție. Ei se vor alătura echipei de polițiști de la Călărași.

Tinerii au fost primiți de către șeful IPJ, care le-a vorbit despre prioritățile inspectoratului pentru anul 2018 și și-a exprimat convingerea ca suplimentarea numărului de polițiști va avea ca efect reducerea criminalității, creșterea operativității în soluționarea problemelor cetățenilor și eficientizarea intervențiilor la evenimente.

Cei șaisprezece agenți de poliție vor consolida echipa Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, reducând deficitul de personal.

Conducerea inspectoratului le-a urat noilor polițiști succes în activitatea profesională, asigurându-i de tot sprijinul de care vor avea nevoie pentru a-și putea îndeplini în mod corespunzător noile atribuții.

Unii au citit și asta: