Maia Morgenstern și Medeea Marinescu, pe scena teatrului din Călărași

Marți, 22 octombrie 2019, Maia Morgenstern și Medeea Marinescu vor evolua pe scena sălii de spectacole Barbu Știrbei din Călărași în piesa de teatru “Magnolii de oțel”.

Piesa aparține Teatrului Metropolis și mai are în distribuție pe Victoria Cociaș, Ștefana Samfira, Ioana Barbu și Irina Ștefan. Regia aparține lui Ricard Reguant.

Este o comedie despre familie și prietenie, o comedie – dramă despre modul în care reacționează femeile la crizele grave din cursul vieții, cum ar fi boala și moartea, despre cum găsesc puterea de a merge mai departe și despre cum își pot găsi forța de care au nevoie în relațiile cu cei apropiați, chiar dacă acele relații sunt marcate de diferențe de opinii sau de gusturi.

Stagiunea de Teatru din această toamnă, organizată de Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, a început pe 16 septembrie 2019, cu piesa de teatru Demnitate, care i-a avut pe scena din Călărași pe actorii Marius Manole și Șerban Pavlu. A doua piesă de teatru a aparținut Teatrului Metropolis și a avut loc pe 19 octombrie, “Mă tot duc… “, cu Oana Pellea și Mihai Gruia Sandu.

Ultima piesă de teatru are loc pe 26 noiembrie 2019, când Compania Teatrală Rotari Entertainment aduce la Călărași comedia “Cum se face”, Partea a II-a.

Programul celorlalte piese din program poate fi urmărit aici: Program stagiune

Foto: www.teatrulavangardia.ro

Unii au citit și asta: