Managerul Spitalului Călăraşi şi-a dat demisia din funcţie

conferinta de presa Tetraedru Medical Consulting
Medicul Daniel Serban in centrul fotografiei

Doctorul Dan Romulus Şerban a anunţat în această dimineaţă că şi-a dat demisia din funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţe Călăraşi. Angajat al Tetraedru Medical Consult (firmă care se ocupă de managementul spitalului), medicul Şerban spune că s-a hotărât să plece pentru că nu şi-a primit salariul la timp.

Pe de altă parte, Consiliul Judeţean Călăraşi, beneficiarul activităţii de management a Spitalului este la zi cu plata obligaţiilor financiare către Tetraedru Medical Consult.

Doctorul Dan Romulus Şerban a declarat pentru infomuntenia.ro că lipsa plăţii salariului, din luna martie, l-a determinat să-şi dea demisia. Medicul Şerban mai spune că a avut discuţii repetate cu conducerea Tetraedru, privitor la plata salariilor, însă cum promisiunile firmei nu s-au concretizat, acesta a hotărât să demisioneze din funcţia de manager al spitalului din Călăraşi.

Întrebat dacă plata obligaţilor financiare ar putea să-l facă să se răzgândească în ceea ce priveşte demisia, medicul Dan Romulus Şerban a răspuns că nu, decizia sa de demisie bazându-se şi pe întârzierea plăţii salariului şi în prima parte a anului.

Doctorul Dan Romulus Şerban spune că funcţia pe care a avut-o la spitalul din Călăraşi este cea mai mică funcţie administrativă pe care a avut-o până în prezent şi nu-l ţine nici un orgoliu aici. În plus, în situaţia în care oferta primită din străinătate se va concretiza este hotărât să plece chiar din ţară.

Unii au citit și asta:

5 Comentarii

  1. Ei, dragii mosului, voi inca n-ati inteles cine conduce de fapt spitalul…Nenea managerul a venit si a inceput sa faca ce credea el ca e bine, dar privind de sus, de la mare inaltime si n-a observat in ce calca…De a intrat pana la gat! Plus ca a hotarat- auzi tupeu!- sa reduca personalul TESA si sa angajeze asistente si infirmiere. Asa ca ingamfarea plus cloaca birocratica i-au adus (oficial)demisia!

  2. Asa e DD, esti cel mai destept. In direct si in reluare.
    Tu nu ai auzit ca firma care l-a angajat cam uita sa-l plateasca? Tu stai la un loc de munca daca nu-ti iei salariul?
    Chiar ma miram cat o sa treaca pana nu apar din astia ca tine cu teoria constipatiei.

  3. toti manageri au tinut cu TESA, salarii de merit,ore suplimentare in timp ce cadrelor medicale le-au taiat orele duble, sporul de noapte.

  4. @Jean- Da,da, ai dreptate, nu l-au platit….I s-a pus in vedere sa-si dea demisia, pentru presa! Si daca tot le stii asa de bine, spune si cine conduce in realitate spitalul! Iti dau un indiciu- personal! Ave!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*