Managerul Spitalului Călăraşi şi-a dat demisia din funcţie

conferinta de presa Tetraedru Medical Consulting
Medicul Daniel Serban in centrul fotografiei

Doctorul Dan Romulus Şerban a anunţat în această dimineaţă că şi-a dat demisia din funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţe Călăraşi. Angajat al Tetraedru Medical Consult (firmă care se ocupă de managementul spitalului), medicul Şerban spune că s-a hotărât să plece pentru că nu şi-a primit salariul la timp.

Pe de altă parte, Consiliul Judeţean Călăraşi, beneficiarul activităţii de management a Spitalului este la zi cu plata obligaţiilor financiare către Tetraedru Medical Consult.

Doctorul Dan Romulus Şerban a declarat pentru infomuntenia.ro că lipsa plăţii salariului, din luna martie, l-a determinat să-şi dea demisia. Medicul Şerban mai spune că a avut discuţii repetate cu conducerea Tetraedru, privitor la plata salariilor, însă cum promisiunile firmei nu s-au concretizat, acesta a hotărât să demisioneze din funcţia de manager al spitalului din Călăraşi.

Întrebat dacă plata obligaţilor financiare ar putea să-l facă să se răzgândească în ceea ce priveşte demisia, medicul Dan Romulus Şerban a răspuns că nu, decizia sa de demisie bazându-se şi pe întârzierea plăţii salariului şi în prima parte a anului.

Doctorul Dan Romulus Şerban spune că funcţia pe care a avut-o la spitalul din Călăraşi este cea mai mică funcţie administrativă pe care a avut-o până în prezent şi nu-l ţine nici un orgoliu aici. În plus, în situaţia în care oferta primită din străinătate se va concretiza este hotărât să plece chiar din ţară.

Unii au citit și asta: