in

Mânăstirea Dervent – pomelnic prin internet

poze-dervent-calarasi-constantaCine nu cunoaşte Mânăstirea de la Dervent?! Treci Dunărea, cu bacul, pe la Călăraşi şi o apuci către Ostrov. Mergi mai departe şi în aproximativ 25 de km o vezi în stânga ta. Mereu, dar mai cu seamă la sărbători importante, parcarea din faţă este plină de autoturisme.

S-a dus vestea în ţară că aici se găseşte lecuire pentru beteşuguri ale sufletului sau ale trupului. Vestită este crucea de piatră de aici care la fel ca şi izvorul cu apă bună, are proprietăţi miraculoase, pentru credincioşi.

Pentru că totul este de la Dumnezeu şi suntem doar în secolul XXI, Mânăstirea de la Dervent are şi pagină de web: http://www.dervent.ro/

Aici poţi afla mai multe despre sfântul lăcaş, înainte de a ajunge în trup. Foarte interesantă este secţiunea care-ţi permite să trimiţi pomelnice pentru însănătoşirea celor bolnavi, ori pentru pomenirea celor adormiţi, fie pentru pentru împlinirea unor dorinţe sau cereri speciale ale celor vii, ca de exemplu: examene, căsătorie.

Dacă vrei să faci şi o donaţie, foarte bine, ai numere de conturi ori adrese pentru mandate poştale. Dar noi îţi recomandăm să ajungi, personal, la Dervent. Nu veţi regreta!