Ce mănușă aruncă Răzvan Meseșeanu în fața politicienilor din Călărași

După ce Pro România a înregistrat rezultate bune la alegerile europarlamentare, atât la nivel județean cât și la nivelul municipiului Călărași, formațiunea lui Victor Ponta clasându-se pe locul 4, reprezentanții partidului rămân la fel de optimiști și determinați. Prezenți într-o conferință de presă, oficialii locali ai partidului au transmis ce fel de primar caută, dar au aruncat și o provocare către ceilalți lideri din Călărași.

Răzvan Meseșeanu, unul dintre coordonatorii Organizației Județene Călărași ai Pro România, a aruncat mănușa în fața președinților de partide din România și i-a invitat pe aceștia să demonstreze că sunt… pro: “Doresc să adresez o invitație către toate formațiunile politice serioase din Călărași, să ne întâlnim și să stabilim, împreună, care sunt prioritățile municipiului Călărași. Apoi să semnăm un protocol prin care toate partidele să se angajeze că vor susține înfăptuirea acestor priorități, indiferent de cine va fi primar. Știu că unora li se va părea ciudat, dar am spus că noi vrem să facem o altfel de politică, una pro: pro-cetățean, pro-performanță în administrație, pro-soluții.”

Coordonator al organizației municipale Călărași, Pro România, Alexandru Șohan a explicat ce fel de primar vrea pentru reședința de județ: “Nu vrem un primar care să fie susținut de oameni care au ceva de câștigat din asta. Căutăm un primar onest, cu idei, care să nu mintă și să nu vină cu promisiuni deșarte.”

Ionelia Ene, coordonator al Organizației de Femei a Pro România Călărași a declarat că viitorul executiv va trebui să fie mai atent la cine sunt și ce fac angajații din Primăria Călărași. Acesta spune că se impune un audit profesional și o evaluare a activității pentru fiecare angajat din Primăria Călărași.

Unii au citit și asta: