in

Marian Dinulescu: “Sunt scârbit de curvele de la PSD”

Marian DinulescuRomânii au o vorbă: „Când îi dai, îi fată vaca, când îi ceri îi moare viţelul.” Ea a fost probată, ieri, în şedinţa de Consiliu judeţean care a hotărât ca Marian Dinulescu să fie eliberat din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului judeţean Călăraşi, după ce nici nu apucase bine să-şi ocupe funcţia, ca urmare a recursului câşigat la Curtea de Apel Bucureşti.

Cum în luna ianuarie, Marian Dinulescu a fost numit vicepreşedinte al Consiliului judeţean Călăraşi, ieri, tot cu votul PSD, a fost înlăturat din funcţie, în locul său fiind pus, la loc, Daniel Drăgulin.

Cotidianul Observator consemnează reacţia pe care Marian Dinulescu a avut-o după ce consilierii PSD au votat alături de cei ai PNL eliberarea sa din funcţie: „E un vot care până acum l-au negat, după cum ştiţi în ianuarie. Mi se pare că serviciul juridic dă verdicte politice. S-a schimbat majoritatea, nu ăsta e aspectul. Ci cum acum dă un aspect juridic favoribil şi atunci nu s-a dat. Sunt scârbit mai ales de curvele de la PSD. Politica românească e cea pe care o vedem acum…

În şedinţa din 29 ianuarie 2009, atunci când PSD a votat pentru eliberarea din funcţie a lui Daniel Drăgulin şi punerea sa în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului judeţean Călăraşi, Marian Dinulescu declara: „S-a dovedit loialitatea partenerilor noştri şi sper să fim şi noi la înălţimea aşteptărilor lor pentru următoarea perioadă grea care ne aşteaptă. Vreau să spun că, în momentul acesta, din punctul nostru de vedere, s-a făcut dreptate…”

Atunci, Marian Dinulescu vorbea că s-a făcut dreptate cu ajutorul partenerilor de la PSD, bucuros că făcea parte dintr-o majoritate conjuncturală, acum în faţa altei conjucturi liderul PDL Călăraşi vorbeşte de „curvele de la PSD”. Fără alte comentarii din partea noastră…