Marian Vanghelie candidează la Călărași

Fostul lider PSD, Marian Vanghelie va candida primul pe lista pentru Camera Deputaților, la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Candidatura sa va fi susținută de Partidul Ecologist Român
Vanghelie a candidat la alegerile locale (din partea Partidului Social Democrat Independent) pentru funcția de primar al sectorului 5 al Capitalei, dar s-a clasat pe  locul 4, cu doar 12,18% din voturi.

Marian Vanghelie este căsătorit cu Oana Niculescu Mizil, fostă deputat PSD și fostă președintă a Organizației Județene Călărași a PSD.

Inițial, candidatura sa la Călărași a fost respinsă, dar instanța de judecată a decis că Marian Vanghelie poate candida.
Iată decizi Tribunalului:

“Admite contestaţia formulată de către reclamantul Partidul Ecologist Român împotriva Deciziei 16 adoptată de Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr. 12 Călăraşi. Dispune anularea respectivei decizii. Admite lista de candidaţi pentru Camera Deputaţilor în Circumscripţia nr. 12 Călăraşi a Partidului Ecologist Român, astfel cum a fost modificată, astfel: la poziţia nr. 1, Vanghelie Marian, la poziţia nr. 2, Popa Vasile Valentin, la poziţia nr. 3, Drăghici Marinela Cezarina, la poziţia nr. 4, Ardeleanu Ioan, la poziţia nr. 5, Neagu Constantin şi la poziţia 6 Panait Lucian Mădălin. Cu apel în termen de 48 de ore de la pronunţare. Cererea de apel se depune la Tribunalul Călăraşi. Pronunţată în şedinţa publică din data de 26.10.2020. ”

 

Unii au citit și asta: