Marius Manole și Șerban Pavlu, la Călărași

Stagiunea de teatru organizată de Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție finanțată de Consiliul Județean Călărași, debutează luni, 16 septembrie 2019, cu piesa ”Demnitate”, în regia autorului, actorului și regizorului Ignasi Vidal.

Distribuția: Marius Manole și Șerban Pavlu

În ”Demnitate”, Ignasi Vidal vorbește despre lupta pentru putere în cadrul partidelor, despre vocația și ambițiile liderilor lor și despre cât de ușor este că funcționarii să fie manipulați și corupți atunci când nu se realizează totul cu o transparență absolută.
El ne arată diferența între ceea ce se vede la TV și în alte media și ceea ce se întâmplă, de fapt, în spatele ușilor închise de la birourile politicienilor.
„Demnitate“ vorbește, bineînțeles, despre corupție – fără a sări însă la gâtul clasei politice. Corupția este în condiția umană. În același timp, vorbește despre idealuri, prietenie, angajamente, loialitate, ambiție, lăcomie, trădare. Și, desigur, despre demnitate.

Sursa text și foto: teatrulavangardia.ro

Biletele pentru acest spectacol se pot achiziționa de la Casa de bilete amplasată în fața sălii de spectacole ”Barbu Știrbei” a CJCC Călărași.
Prețul unui bilet în sală este 50 de lei, în timp ce un bilet la balcon costă 40 de lei.
Prețul este valabil doar pentru piesele incluse în stagiunea de toamnă.

Programul casei de bilete este următorul:
Sâmbătă, 14 septembrie 2019: 10:00 – 13:00
Duminică, 15 septembrie 2019: 10:00 – 13:00
Luni, 16 septembrie 2019: 08:00 – 18:45

Unii au citit și asta: