in

McDonald’s neagă că i-ar taxa suplimentar pe romi

restaurant

Pe reţeaua de socializare Facebook s-a răspândit o fotografie cu un presupus mesaj atribuit McDonald’s prin care se transmite că datorită spargerilor suferite, reţeaua de restaurante îi va taxa suplimentar pe clienţii săi de etnie romă. Iată cum arată mesajul răspândit în mediile de socializare:

mcdonalds

[pullquote]McDonald’s este prima şi singura companie americană care a deschis un lanţ de restaurante în România. Compania deţine  67 de restaurante în 21 de oraşe – 32 de restaurante în Bucureşti şi 35 în restul ţării, primind zilnic peste 140.000 de clienţi. McDonald’s are peste 4000 de angajaţi în România şi a fost desemnat în fiecare an unul dintre cei mai buni angajatori români, conform Hewitt.[/pullquote]

Evident că avem parte de o glumă proastă, McDonald’s trimiţân un punct de vedere în urma sesizării infomuntenia.ro.

“Stimate domnule, Va multumim pentru mesajul dumneavoastra. McDonald’s este o companie responsabilă, care isi respecta clientii și comunitatea din care face parte. Suntem permanent preocupați să raspundem aseptărilor clienților noștri și să le oferim o experiență deosebită, în fiecare dintre restaurantele noastre. Ne conducem afacerea cu etică, onestitate şi integritate. Informatiile apărute cu privire la faptul că McDonald’s nu acorda un tratament egal tuturor categoriilor sale de clienti sunt eronate si contravin valorilor și principiilor după care se ghidează compania noastră. Va asiguram ca la McDonald’s ne intampinam cu respect toti clientii. Echipa McDonald’s.”