Membrii Guvernului PNL se vor închina de azi înainte la trei lămâi în linie sau diagonală

Guvernul PNL își demonstrează nu numai incompetența, ci și disprețul total față de credință, una dintre calitățile care a contribuit din plin la păstrarea unității neamului românesc.
Guvernul PNL a ales să deschidă sălile de jocuri, dar să țină în continuare spitalele și bisericile închise. Sănătatea și credința românilor au avut de pierdut în fața…păcănelelor.

Sunt voci care susțin că alegerea liberalilor de a deschide sălile de jocuri și de a ține închise spitalele și bisericile a fost influențată decisiv de faptul că unul dintre consilierii premierului Ludovic Orban are o astfel de sală de jocuri și deci un interes direct. Noi spunem că, indiferent dacă acel consilier a avut sau nu un cuvânt de spus în această situație, ceea ce se întâmplă astăzi reprezintă imaginea fidelă a disprețului permanent al liberalilor față de sănătatea românilor și față de credința acestui neam.

Nu este nici prima, nici ultima dată când liberalii își arată adevărata față în ceea ce privește respectul pentru români.

Dacă în campania electorală te îmbraci în tricolorul românesc și te închini la icoane cu două mâini, dar, odată ajuns la guvernare, pui credința pe plan secund și favorizezi sălile de jocuri, se cheamă că ești ipocrit și nu politician. Mai mult, probabil că de azi înainte vei intra în sălile de jocuri să te închini la linia de trei lămâi.

Dacă de trei luni promiți că vei veni cu un plan de relansare economică, dar nu îl prezinți Parlamentului și specialiștilor în economie nici măcar după ce IMM-urile au început în mare parte activitatea, se cheamă că atentezi la securitatea economiei României, ceea ce te face să fii tu însuți un terorist economic și nu cei din jurul tău.
Din păcate pentru noi toți, după ce PNL a distrus economia țării în doar câteva luni, acum se pregătește să distrugă și spiritul națiunii române, credința care ne-a ținut uniți de-a lungul veacurilor.

PSD a depus astăzi, în Parlament, un plan cu 28 de măsuri pentru repornirea României. În lipsa unui Guvern responsabil, PSD consideră că este datoria sa ca formațiune politică de a încerca să repare ce au stricat liberalii.
Să ne ajute Dumnezeu să reușim cât mai curând!

Roxana Natalia Pațurcă
Președinte executiv PSD Călărași

Unii au citit și asta: