Mercedes promite 16 noutăţi până anul viitor

O creştere de 16% a vânzărilor în actualul context economic ar putea fi considerat un mare succes pentru Mercedes, care nu se mulţumeşte doar cu laudele ci vrea să şi profite de acest avans în faţa concurenţei.

Cum va profita Mercedes de această creştere a cotei sale de piaţă? Compania a promis să vină cu 16 modele noi ori modernizări ale unora actuale, noutăţi programate încă de anul acesta, până anul viitor.

Lista noilor modele va include : Smart ForTwo electric Drive, B-Class F-cell şi A-class, în cazul cărora promite zero emisii poluante.

Alături de acestea, Mercedes pregăteşte o nouă generaţie de V6 şi V8 pe benzină, folosindu-se tehnologia BlueDirect. Aceste noi motoare vor oferi o tehnologie bazată pe injecţie directă şi supraalimentare, obţinându-se totodată şi o îmbunătăţire cu 24% a consumului de carburant.

Noua tehnologie de motoare va fi lansată în Europa în această toamnă, data lansării în SUA nefiind încă programată. Se pare că Mercedes şi-a luat foarte în serios sloganul său nou lansat: „Cel mai bun, sau nimic”.

Unii au citit și asta: