in ,

Mesajul deputatului Bîrcă pentru călărășeni, de Zilele Municipiului

La acest final de săptămână, Primăria Călărași organizează o serie de activități, cu ocazia sărbătoririi a 428 de atestare documentară și 190 de ani de când orașul Călărași a devenit reședință de județ.
Deputatul PSD Constantin Bîrcă s-a alpturat celorlalți oameni politici și oficialități care au transmis un mesaj călărășenilor.

”La sfârșit de săptămână sărbătorim Zilele Municipiului Călărași, când marcăm 428 de ani de atestare documentară și 190 de ani de când orașul a devenit reședință de județ.
Este o ocazie specială pentru toți călărășenii să celebrăm realizările noastre colective și unitatea care ne leagă în câmpia României, de atâtea secole. Astăzi, Călărașiul este în continuă dezvoltare, aici, tradiția se împletește armonios cu noul, poate de asta ne place atât de mult.
De la comunitatea noastră locală la liderii orașului, de la artiști la profesori, fiecare a avut un rol în construirea identității noastre ca locuitori ai acestui municipiu. Iar acum, suntem chemați cu toții să ne asumăm un rol în modelarea viitorului orașului nostru. Să lucrăm împreună pentru a face din Călărași un loc mai prosper, mai sigur și mai prietenos pentru toți.
Cu aceste gânduri, vă invit să vă bucurați de evenimentele și activitățile programate în aceste zile de sărbătoare! Să ne amintim de trecut, să celebrăm prezentul și să privim cu încredere către viitor!
La mulți ani, Călărași!” Constantin Bîrcă, deputat PSD Călărași