Meseșeanu – PRO România: “Consilierii locali/județeni să mai meargă și în teritoriu!”

PRO România – Organizația Județeană Călărași se declară pregătită pentru alegerile locale din 27 septembrie. Coordonatorul filialei, Răzvan Meseșeanu, a făcut un bilanț și a găsit peste 80% din organizațiile locale gata să dea piept cu PSD, PNL sau celelalte partide care aspiră la funcții de reprezentare în administrația publică.

Răzvan Meseșeanu spune că filiala Călărași a PRO România vrea să-și dea examenul deplinei maturități la alegerile locale din această toamnă, motiv pentru care refuză orice fel de alianță cu orice formațiune politică. Meseșeanu a ținut să precizeze că în nici un caz nu va colabora cu PSD, ai cărei reprezentanți din Călărași ar fi răspândit zvonul fals că ar exista o înțelegere între cele două partide:

“Liderii PSD Călărași, Ion Iacomi și Roxana Pațurcă vor să transmită acest virus că se va face alianță cu Pro România. Nu m-au contactat și nici nu vreau să fiu contactat pentru vreo alianță. Noi suntem pro, suntem cu românii, cu comunitatea, vrem să mergem singuri în alegerile locale, nu facem alianță cu nimeni.” – a declarat Meseșeanu.

Coordonatorul PRO România Călărași, Răzvan Meseșeanu, s-a arătat revoltat de o modă, care afectează administrația de 30 de ani: consilierii care vin în sala de ședințe ca în sala de gimnastică, doar să ridice mâna:

“Vom încerca să distrugem un mit. De 30 de ani, consilierii locali/județeni vin în sala de ședințe ca să facă gimnastică, să ridice mâna pentru sau împotriva unui proiect de hotărâre. Eu vreau să se termine cu asta. Consilierii aleși trebuie să cunoască oamenii, străzile din localități, nu doar să stea la ședințe. Consilierii să mai meargă și în teritoriu, ca să vadă realitățile comunităților pe care le reprezintă!”

Unii au citit și asta: