in

Meseşeanu renunţă la politică dacă PDL-iştii de frunte vor fi acceptaţi în PSD Călăraşi

După ce a anunţat, săptămâna trecută, că uşile PSD sunt închise pentru foştii PDL-işti cu funcţii în partid ori în instituţiile deconcentrate, prim-vicepreşedintele PSD Răzvan Meseşeanu a revenit şi mai hotărât asupra subiectului.

Meseşeanu spune că nu i se pare corect ca unii care se plimbă dintr-un partid în altul să aibă rezervate, mereu, locuri în posturi călduţe, în timp ce oamenii fideli PSD, care au muncit în cadrul organizaţiei, să fie daţi la o parte ca în locul lor, în posturile din administraţie şi deconcentrate să fie numiţi cei care vin din alte partide.

Ca să fie şi mai convingător, Răzvan Meseşeanu a declarat că în situaţia în care PDL-iştii cu funcţii vor fi primiţi în PSD, împotriva convingerii sale că aceştia nu au ce căuta în partid, el este pregătit să renunţe la activitatea politică.

Dacă se va lua o astfel de hotărâre ( să fie primiţi PDL-işti cu funcţii în PSD – n.r.), înseamnă că nu e nevoie de un om la partid, care a stat corect, vertical, loial deşi putea să meargă şi el în alt partid. De ce e nevoie mereu de aceiaşi oameni care să ocupe aceleaşi posturi?!”