in

„Micul Poliţist Local”, acțiune inițiată de Poliția Locală Călărași

La începutul acestei săptămâni, Direcția Poliția Locală Călăraşi a iniţiat acţiunea „Micul Poliţist Local”, derulată în Parcul Florilor, la care au participat copiii de la o clasă pregătitoare din cadrul Liceul Teoretic Mihai Eminescu.

Siguranţa cetăţenilor municipiului şi în primul rând a copiilor minori în incinta parcurilor, a locurilor de agrement, supravegherea zonelor de joacă pentru copii, a spaţiilor special amenajate pentru petrecerea timpului liber reprezintă una din preocupările majore ale Poliţiei Locale.

„Acţiunea a avut ca scop conștientizarea micilor locuitori ai municipiului cu privire la păstrarea curățeniei în parcuri. Copiii au fost extrem de receptivi şi le mulţumesc şi pe această cale lor şi cadrelor didactice însoţitoare pentru implicare.Numai împreună putem „construi” un oraş mai curat, mai sigur, mai liniştit! Şi pentru că ne aflăm foarte aproape de ziua de 1 iunie aş vrea să le urez, din inimă, tuturor copiilor din Călăraşi şi de pretutindeni o viaţă plină de bucurii. La mulţi ani!” – Daniel Anghel, director executiv DPL Călăraşi.

Written by infomuntenia.ro

La zi: 1 iunie – curiozități, aniversări

La zi: 2 iunie – curiozităţi, aniversări