Mii de călărăşeni au venit să-l întâlnească pe Crin Antonescu

Piaţa din faţa Centrului de Cultură şi Administraţie “Babru Ştirbei” a devenit aproape neîncăpătore după ce mii de călărăşeni, membri ai PNL şi simpatizanţi au venit să participe la cel mai mare miting electoral din judeţ, ocazionat de alegerile europarlamentare din 25 mai.

La Călăraşi este anunţată prezenţa liderului PNL, Crin Antonescu, care va veni însoţit de europarlamentara Adina Vălean, candidată la alegerile europarlamentare. Anunţata prezenţă a celor doi lideri liberali a umplut piaţa din centrul oraşului, până la venirea acestora publicul fiind întreţinut cu un spectacol muzical-artistic.

Partidul de guvernământ, PSD a organizat şi el un miting electoral la Călăraşi, pe 7 mai, catalogat drept un succes de liderii social-democraţi, unde au participat aproape jumătate din numărul de oameni prezenţi la mitingul liberal.

Vom reveni cu declaraţii şi fotografii de la participarea lui Crfin Antonescu şi Adina Vălean la mitingul PNL din Călăraşi.

Unii au citit și asta:

2 Comentarii

  1. Ca sa ne mai abureasca putin :)))…acum vin toti la Calarasi si cand sunt la cascaval uita…ce petrecere pe voi…..si eu lipsesc…

  2. Asta-i evenimentul zilei:

    Felicitari Larisa Iordache! O performanta extraordinara pentru ea si pentru Romania, trei medalii la finalele pe aparate la gimnastica: aur, argint si bronz. Bravo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*