in ,

Milionarul de la Loto, din Călăraşi, este falit?

foto: CLICK

Cristian Constantin, călărăşeanul care a câştigat 10,5 milioane de euro la Loto, şi-a abandonat toate afacerile, s-a retras din toate funcţiile publice şi are de recuperat sute de mii de euro – susţin ziariştii de la Click.

Cristian Constantin, milionarul de la Loto – cume ste cunoscut în Călăraşi a cumpărat discoteca din Parcul Dumbrava, şi-a deschis o firmă de tractări auto şi un magazin de haine, administrat de soţia acestuia.

Persoane din anturajul fostului consilier local spun că acesta n-ar mai avea mare lucru din averea pe care a câştigat-o la Loto, în urmă cu doi ani, şi că ar încerca acum chiar să vândă discoteca din Parcul Dumbrava.

Lumea vorbeşte că Milionarul de la Loto ar fi fost unul dintre principalii sponsori din campania electorală a primarului Nicolae Dragu, fapt ce l-a ajutat să obţină un loc eligibil pentru Consiliul Local. Acum, se pare, criza a venit şi peste Cristian Constantin – milionarul de la Loto: “Nu mă interesează dacă lumea spune că am abandonat toate afacerile pentru că nu aş mai avea bani. Era greu să continui cu ele pe criza asta”

Citiţi articolul din Click despre milionarul de la Loto din Călăraşi