Minor dispărut de la casa de copii Sf. Maria – Calarasi

În  data de 28 mai a.c., ora, 20.10, Poliţia Municipiului Călăraşi a fost sesizată de un asistent medical al Centrului de Primire în Regim de Urgenţă Sf. Maria Călăraşi cu privire la faptul că un minor a fugit din centru, anunţă Biroul de Presă al IPJ Calarasi.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că minorul PANAET ELISEI de 16 ani, din Comuna Pătârlagele, Judeţul Buzău, a fost instituţionalizat la centru în jurul orei 13.30, unde a fost adus de poliţişti din cadrul Postului de poliţie Transporturi Feroviare Călăraşi, fiind găsit în zona Gării Călăraşi.

Întrucât minorul prezenta agitaţie psihomotorie a fost transportat pe parcursul zilei, cu ambulanţa, la Spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia din Bucureşti, însă a fost returnat cu recomandare medicamentoasă.

În jurul orei 20.00, profitând de neatenţia supraveghetorilor, acesta a fugit din Centrul de Primire în Regim de Urgenţă Sf. Maria Călăraşi.

Semnalmente: 1,50 m înălţime, constituţie astenică, faţa rotundă, ten închis, păr negru, lung, neîngrijit, ochi căprui.

La data dispariţiei era îmbrăcat cu tricou alb, pantalon de trening roşu, iar în picioare purta papuci din plastic, albaştri. Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană, sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie

Unii au citit și asta: