in

Minor fugit de la Centrul de Plasament din Calarasi

Poliţiştii efectuează verificări în vederea identificării minorului ŞALARIU GEORGEL DANIEL de 17 ani, din Comuna Rediu, Judeţul Iaşi, dispărut din Centrul de Plasament „Sfânta Maria” din Municipiul Călăraşi din data de 18 aprilie a.c..

La data de 14 aprilie a.c., în jurul orei 2235,  minorul a fost depistat de poliţişti pe raza Municipiului Olteniţa. Din verificările efectuate a rezultat că acesta este fugit de la data de 23 martie 2010 din Centrul de plasament „Sf. Spiridon” din Oraşul Tîrgu Frumos, Judeţul Iaşi. A fost luată legătura cu conducerea centrului de plasament, iar până la sosirea unor reprezentanţi ai instituţiei pentru a-l prelua, minorul a fost internat în Centrul de primire în regim de Urgenţă ,,Sf. Maria” din Municipiul Călăraşi.

Vineri, 16 aprilie a.c., ŞALARIU GEORGEL-DANIEL a fugit din centrul din Municipiul Călăraşi, fiind identificat de poliţişti şi jandarmi, în jurul orei 23.50, în sala de aşteptare a Staţiei CFR Călăraşi. Minorul a fost predat Centrului de primire în regim de Urgenţă ,,Sf. Maria” din Municipiul Călăraşi.

La data de 18 aprilie a.c., reprezentanţii Centrului ,,Sf. Maria” au sesizat faptul că ŞALARIU GEORGEL-DANIEL a profitat de neatenţia însoţitorilor şi a fugit din nou din centru. Semnalmente: înălţime 1,80 m, corpolenţă normală, ten deschis, faţă ovală, păr şaten scurt, cicatrice pe obrazul stâng de circa 3 cm.

La data dispariţiei era îmbrăcat cu blue jeans albastru, bluză kaki şi geacă negru cu roşu, iar în picioare purta pantof sport negru. Minorul a fost dat în urmărire, poliţiştii efectuând activităţi de căutare în vederea identificării persoanei dispărute.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană, sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112!