Mira cântă despre sentimente pierdute VIDEO

MIRA a lansat o nouă piesă de dragoste, intitulată “Învață-mă”. Melodia este prezentată publicului împreună cu un videoclip și se adresează tuturor celor care au trecut prin despărțiri, dar au rămas agățați de amintirile frumoase.

Chiar dacă în viața reală MIRA trăiește o frumoasă poveste de dragoste, piesa “Învață-mă” abordează o serie de emoții aflate în spectrul diametral opus. MIRA cântă despre sentimentele pierdute și despre amintirile rămase, iar prin versurile emoționante ale noului single, artista este alături de toți cei care au fost dezamăgiți și al căror suflet a fost uitat.

Noul single “Învață-mă” este compus de Florian Rus, Loredana Cavasdan, Ionut Marius Vasilache, Alex Parker și Iulian Ionescu și va fi inclus pe primul album de studio al MIREI. Melodia este lansată împreună cu un videoclip regizat de Kobzzon.

“Sunt atât de fericită să vă prezint «Învață-mă», piesa care poartă și numele albumului. Este acea piesă tristă, dar și fericită în același timp, o să vedeți, cel puțin asta e starea pe care mi-o dă mie. În piesă vorbesc despre marea mea iubire neuitată, marea iubire peste care nu pot trece și nu o pot uita. Cred că foarte multă lume se va regăsi în acest mesaj”, povestește MIRA.

Citește mai mult: www.infomusic.ro

Unii au citit și asta: