Mira face prima ei declarație de dragoste VIDEO

Cum se vede ea prin ochii lui? Ne răspunde MIRA prin noua melodie-confesiune, “Tu mă faci”. Piesa primeşte un videoclip intim, cu imagini ale unui tineri însurăţei care îşi amintesc de ziua nunţii.

“Tu mă faci” transmite un mesaj din străfundul inimii feminine. MIRA cântă despre faptul că “el” fără “ea” nu există şi că dacă ea se simte frumoasă, el devine “acasă”. Este o piesă înălţătoare, ilustrată cu imagini pline de candoare din arhiva personală a unor tineri proaspăt căsătoriţi. Secvenţele cu mirii alternează cu imagini cu MIRA cântând cu pasiune în prim plan.

De la iubirea de liceu se ajunge la cea matură, a celor in vârstă, toate etapele sentimentului fiind trecute prin prisma acestei melodii. Un lucru rămâne constant: felul în care privirea lui o face pe ea să se simtă frumoasă. MIRA transmite un mesaj despre dragostea necondiţionată, un mesaj sensibil, dar în acelaşi timp dăinuitor.

Despre creaţia sa, artista a avut următoarele de spus:

“Tu mă faci” este prima mea declarație de dragoste pe care am scris-o sub forma unei melodii. Este despre dragostea necondiționată și despre cât de important este pentru o femeie să o faci să se simtă frumoasă.

Citește mai mult: https://www.infomusic.ro/

Unii au citit și asta: