in

Mircea Geoană a luat de suflet şcoala din Ştefan cel Mare, judeţul Călăraşi (foto)

poze Mircea Geoana Stefan cel Mare jud Calarasi (17)Preşedintele PSD, Micea Geoană, s-a ţinut de cuvânt atunci când le-a promis elevilor unei şcoli din comuna Ştefan cel Mare, judeţul Călăraşi, că-i va vizita, după ce micuţii îl vizitaseră ep candidatul la Preşedinţie, la biroul său de la Senat.

Atunci, Mircea Geoană le-a promis copiilor că-i va ajuta să înceapă anul şcolar în condiţii mai bune. Astăzi, Mircea Geoană, a venit în comuna Ştefan cel Mare, unde trimisese înainte o echipă „Voluntari pentru Mircea Geoană” care să ajute la curăţenia în şcoală. Clasele au fost zugrăvite, s-a vopsit… astfel încât elevii să găsească şcoala pregătită să-i primească pentru un nou an şcolar.

Mircea Geoană a fost primit cu entuziasm de copii dar şi de părinţii acestora, care au privit vizita preşedintelui PSD cu speranţă. Trebuie precizat şi că în Ştefan cel Mare, PSD are un bazin electoral important, ţinând cont de faptul că primarul Nicolae Pandea (PSD) a fost votat din primul tur, la alegerile locale de anul trecut.

Şcoala din comuna Ştefan cel Mare are nevoie de multe lucruri dar se pare că odată cu venirea lui Mircea Geoană aici lucrurile se vor schimba mult în bine. Preşedintele PSD a declarat chiar că a adoptat această şcoală şi că va avea grijă ca aceasta să primească tot ce este nevoie.

Geoană a venit la Ştefan cel Mare însoţit de un transport de mobilier pentru sălile de clasă şi echipament sportiv. El a cerut autorităţilor să realizeze un proiect cu cele necesare şcolii pentru a putea face demersuri ca acestea să ajungă la elevii din comună.

Mircea Geoană a ţinut să precizeze că tot sprijinul acordat acestei şcoli se face fără a se apela la fonduri bugetare şi speră că şi alte persoane vor lua exemplul de a da o mână de ajutor acolo unde este nevoie.

©Foto: www.infomuntenia.ro