in

Mircea Geoană va fi prezent la alegerile de la PSD Călăraşi

Mircea Geoana CalarasiDupă ce fostul senator Doru Ioan Tărăcilă şi-a dat demisia  din PSD pentru a putea accede în funcţia de prefect al judeţului Călăraşi, postul de preşedinte al organizaţiei judeţene PSD a fost ocupat, interimar, de deputatul Dumitru Boabeş.

Acesta a declarat, însă, că nu este interesat să candideze pentru această funcţie. Surse din interiorul PSD ne-au precizat că data alegerilor în organizaţia judeţeană PSD a fost stabilită pentru începutul lunii septembrie, la o săptămână după ce va avea loc conferinţa de alegeri în cadrul organizaţiei municipale Călăraşi a PSD.

Pentru că sesiunea de alegeri din cadrul organizaţiei judeţene PSD va avea loc în cadrul unei conferinţe extraordinare, va fi ales doar preşedintele de organizaţiei, rămânând ca alegerea unui nou Birou Permanent să se facă altă dată.

Pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene PSD Călăraşi se anunţă că vor candida Valentin Deculescu (un apropiat al lui Doru Ioan Tărăcilă) şi Liviu Muşat (sprijinit de tineretul PSD-ist şi aripa reformatoare din cadrul partidului).

Pentru conducerea organizaţiei municipale a PSD Călăraşi se pare că vor candida Răzvan Meseşeanu şi Ştefan Ion.

Mircea Geoană va fi prezent la conferinţa judeţeană extraordinară în urma căreia va fi ales preşedintele organizaţiei judeţene Călăraşi a Partidului Social Democrat.

www.infomuntenia.ro

Written by infomuntenia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deputatul Fuia (PDL): „Mă simt în Opoziţie”

Judeţul Călăraşi – în topul restanţierilor la plata creditelor