Mix Music Evolution – trei zile de muzică şi spectacol în faţa Consiliului Judeţean Călăraşi

Presedintele Consiliului Judetean Calarasi, Raducu George Filipescu, ii invita pe locuitorii judetului sa petreaca 3 zile minunate, in care muzica disco, cea de club si melodiile populare ale unor renumiti interpreti romani se vor imbina cu succes pentru a oferi spectacole deosebite pe gustul tuturor celor care vor fi prezenti pe platoul Casei de Cultura “Barbu Stirbei” din municipiul Calarasi, anunta un comunicat de presa emis de Consiliul Judetean Calarasi.

Organizatorii Turneului Mix Music Evolution, care va poposi la noi in municipiu in perioada 6 – 8 mai 2011, au pregatit intreceri sportive, diverse concursuri pentru copii si pentru adulti dar, mai ales, premii pentru cei care vor fi declarati castigatori.

Prichindeii care vor fi prezenti la eveniment, vor avea intalnire cu patru mascote dragute „insarcinate” cu atributii clare in ceea ce priveste buna-dispozitie a celor mici.
Printre concursuri se numara cele de dans si de cantat, de sarit coarda si de executat penalty, de stat intr-un picior si de imitat sunete din natura.
Deschiderea evenimentului va avea loc vineri, 6 mai 2011, la ora 14,00.

Unii au citit și asta: