Motivul real a anulării concertului LaLa Band la Călăraşi: călărăşenii nu au vrut să-i vadă

LaLa Band

Aşteptat cu nerăbdare de fanii LaLa Band, concertul trupei a fost anulat, dezamăgirea fanilor fiind firească. Din păcate însă, chiar în ziua în care trebuia să aibă loc spectacolul, luni 17 iunie, spectatorii au fost informaţi, prin intermediul paginii de Facebook a LaLa Band despre anularea show-ului.

Iată ce spunea LaLa Band: “Concertul LaLa Band, care trebuia sa aiba loc in Calarasi, astazi, 17 iunie, la Stadionul „Navrom” a fost anulat din cauza unor circumstante neprevazute care tin de vremea prea calduroasa pentru aceasta perioada a anului. Organizatorii regreta situatia creata si le multumesc fanilor LaLa Band pentru intelegere si cauta o solutie pentru reprogramarea concertului intr-un spatiu inchis, la o data ce va fi comunicata ulterior.
Biletele achizitionate isi pastreaza valabilitatea pentru urmatorul concert. Cei care doresc, insa, contravaloarea acestora sunt rugati sa contacteze unitatile de unde au cumparat biletele.
Multumim pentru intelegere! Ne pare rau!”

După aproape o săptămână, compania care s-a ocupat de vânzarea biletelor vine cu explicaţii privitoare la motivul real al anulării spectacolului LaLa Band:

„Echipa MixMusic isi doreste sa aduca in concerte cele mai iubite trupe si cei mai iubiti interpreti din Romania.

Concertul Lala Band a presupus ca IMPLICARE CONTRACTUALA pentru MixMusic VANZAREA DE BILETE ( proces verbal semnat). In conditiile in care costul spectacolului este de 10 000 de euro ( ~43 000 lei), la Calarasi nu s-au vandut decat 121 de bilete, in valoare de 14 580 lei, artistii fiind astfel in incapacitate de a isi acoperi cheltuielile.
La un calcul succint:
70 x 150 lei =10 500 lei
51 x 80 lei = 4 080 lei
Total : 14 580 lei

Asociatia “Grand Show” este cea care, contractual , se ocupa de organizarea evenimentului, Compania Artistica MixMusic nealocandu-si obligatii in acest sens.

Totusi, din dorinta de a ii ajuta, compania MixMusic a sustinut o campanie de promovare puternica online si si-a platit angajatii pe perioada vanzarii biletelor pentru concertul Lala Band, facand din aceasta, la nivel organizational un act de voluntariat.

Cu toate ca au existat aceste neintelegeri, ne dorim sa aducem in continuare in fata dumneavoastra, artistii pe care ii indragiti, indiferent de varsta, gen muzical sau tipul spectacolului.”

Aflăm astfel că, practic, concertul nu a mai avut loc pentru că n-au fost suficienţi călărăşeni care să-i vadă pe cei de la LaLa Band, numărul de bilerte vândute grăind de la sine.

Unii au citit și asta: