Multă distracţie şi … engleză pentru copiii veniţi pe litoral

Copiii veniţi pe litoral, în această duminică (11 iunie 2017), vor avea parte de omulte surprize şi un lung şir de evenimente educativ-distractive. Centrul Internaţional Helen Doron English organizează “Family Day”, în Ţara Piticilor (Parcul Tăbăcăriei), pentru a le oferi micuţilor un timp de calitate împreună cu părinţii şi bunicii lor.

Evenimentul, organizat în parteneriat cu BB Center, Work at Home Moms și Salsa Encanto va debuta la ora 10.00 cu ateliere interactive de limba engleză pentru copii de la 1 la 8 ani, apoi, de la 11.00, cu piesele de teatru “Little Red Ridding Hood” şi “Snowwhite and the Rappers”, interpretate de copii în limba engleză. Totodată, micuţii vor dansa în ritm de salsa, vor fi pictaţi pe faţă pentru a arăta ca eroii lor din desenele animate şi vor face fotografii haioase la minut.

Părinţii vor fi ocupaţi şi ei, în timp ce copiii lor se distrează. Începând cu ora 11.00 până la ora 18.00, aceştia vor participa la un lung şir de cursuri şi workshop-uri de parenting: despre alăptare, despre echilibrul relaţiei şi bazele familiei, despre încurajare şi progres şi multe altele.

“Este foarte important să fim alături de copiii noştri în fiecare etapă de dezvoltare a lor şi, desigur, să le oferim timp de calitate, să îi distrăm şi să îşi aducă aminte la maturitate de clipele minunate petrecute împreună. Copiii nu trebuie să cunoască grijile, probleme, ei trebuie doar să se joace, să râdă şi să înveţe în permanenţă lucruri noi. Invităm pe toţi părinţii, care vor fi în această duminică în staţiunea Mamaia, să vină alături de noi în Parcul Piticilor pentru a le oferi copiilor lor o zi de neuitat, plină râsete şi voie bună”, declară Ştefania Filip, coordonatorul Centrului Internaţional Helen Doron English.

Unii au citit și asta:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*