Nadir spune povestea unei veri, în “Carnaval de Rio” VIDEO

Mario Morreti si Nadir au lansat single-ul si videoclipul “Carnaval de Rio”, povestea unei veri senzationale, pe care ar trebui sa o avem tot anul.

Mario Morreti este un cantaret si producator muzical care s-a alaturat echipei Famous Production, iar acum isi lanseaza cel de-al doilea single, in colaborare cu Nadir: Carnaval de Rio. Primul sau single, Criminal (featuring Sonny Flame), lansat acum un an, s-a bucurat de reactii foarte bune din partea publicului si s-a auzit in cluburile din tara.

Ma bucura colaborarea cu Mario, ne-am distrat lucrand la piesa asta si cred ca vibratiile pozitive le veti simti si voi atunci cand veti asculta Carnaval de Rio.Mario Morreti- Imi place mult sa fac oamenii sa rada si sa le transmit bucurie prin muzica mea.

Carnaval de Rio este piesa pe care veti zambi si veti dansa vara asta! Colaborarea cu Nadir a venit ca o completare a energiei pozitive pe care o transmite piesa asta, pentru ca in afara de talentul care il defineste ca artist, este un om pozitiv.

Nadir este un artist care nu mai are nevoie de prezentare, difuzat pe radio si TV, atat cu propriile piese, cat si cu piesele in colaborare cu artisti precum Loredana Groza sau Randi. Dupa succesul pe care l-a avut alaturi de Havana cu La Vita Bella sau Ecoute, impreuna cu Alexandra Stan, Nadir a lansat si piese pe cont propriu ca Ma intreaba sufletul, 100 de aventuri sau Te strig.

Ce ziceti de aceasta piesa?

Sursa: http://www.urban.ro/

Unii au citit și asta: