Nicolae Dragu va candida la Primăria Calarasi, din partea UNPR

Nicolae Dragu va fi candidatul UNPR pentru funcţia de primar al municipiului Călăraşi, la alegerile locale din 2012 – a anunţat preşedintele organizaţiei municipale a partidului.

Şi vicepreşedintele la nivel naţional al UNPR, senatorul de Călăraşi –Vasile Nedelcu este de părere că Nicolae Dragu va câştiga alegerile din primul tur de scrutin.

După ce au apărut zvonuri că Nicolae Dragu ar putea trece la partidul lui Dan Diaconescu – neînregistratul încă legal Partid al Poporului, actualul primar al municipiului a confirmat în faţa UNPR-iştilor veniţi la Conferinţa municipală a partidului că va candida în 2012:

„Eu ţin foarte mult la oraş şi nu vreau să le dau satisfacţie (competitorilor politici – n.r.). Vreau să-i batem din primul tur, să avem majoritatea în Consiliul local. Vă mulţumesc, să fim umăr la umăr!”

Primarul Nicolae Dragu a făcut referire şi la incidentul din Piaţa Prefecturii, atunci când a fost huiduit de mai mulţi călărăşeni, arătând că cei care au făcut asta sunt tineri beţi şi drpgaţi puşi de PSd şi PNL să strice imaginea Călăraşiului, apreciind că imaginea sa nu a avut de suferit, ba dimpotrivă.

Unii au citit și asta: