Nicolae Dragu va candida la Primăria Calarasi, din partea UNPR

Nicolae Dragu va fi candidatul UNPR pentru funcţia de primar al municipiului Călăraşi, la alegerile locale din 2012 – a anunţat preşedintele organizaţiei municipale a partidului.

Şi vicepreşedintele la nivel naţional al UNPR, senatorul de Călăraşi –Vasile Nedelcu este de părere că Nicolae Dragu va câştiga alegerile din primul tur de scrutin.

După ce au apărut zvonuri că Nicolae Dragu ar putea trece la partidul lui Dan Diaconescu – neînregistratul încă legal Partid al Poporului, actualul primar al municipiului a confirmat în faţa UNPR-iştilor veniţi la Conferinţa municipală a partidului că va candida în 2012:

„Eu ţin foarte mult la oraş şi nu vreau să le dau satisfacţie (competitorilor politici – n.r.). Vreau să-i batem din primul tur, să avem majoritatea în Consiliul local. Vă mulţumesc, să fim umăr la umăr!”

Primarul Nicolae Dragu a făcut referire şi la incidentul din Piaţa Prefecturii, atunci când a fost huiduit de mai mulţi călărăşeni, arătând că cei care au făcut asta sunt tineri beţi şi drpgaţi puşi de PSd şi PNL să strice imaginea Călăraşiului, apreciind că imaginea sa nu a avut de suferit, ba dimpotrivă.

Unii au citit și asta:

11 Comentarii

  1. Intre timp a aparut Miscarea Verzilor. Nu se poate ca domnu’ maistru’ sa nu treaca si pe la ei.

  2. Candidati D_LE Dragu si o sa fiti sustinmut de locuitorii seriosi ai orasului cu conditia ca si d-tra sa va tineti de promisiunile facute oamenilor .Ori daca una ziceti si alta se face atunci incredera s-a pierdut

  3. sper sa nu mai iasa un astfel de om , care a facut mult rau orasului , avem statui cat pt 15 orase . dl dragu , de strazi bune ati auzit ? de guri de canalizare la nivelul astfaltului ati auzit ? de iluminat stradal ?

  4. Doresc din suflet sa-mi face-ti rost de un nr, de telefon personal al primarului Dragu si astept raspuns tot pe acest portal. Va reman profund indatorata.

  5. Discursul presentat de primarul orasului Calarasi il gasesc primitiv. Problema tineretului est o problema globala iar acesta nu se poate discute in doua fraze. Discursul nu a adus nimic nou, nicio explicatie plausibila cu vederea la dezvoltarea continua a acestui oras. Tineretul trebuie sa fie motivat, sa aibe locuri de munca interesante, possibilitati si in domeniul politici. Gasesc trist sa vad numai adulti la conducerea prinarii orasului. Unde sint tineri nostri, ei stiu si cunosc problemele lor acute. Este momentul sa se discute si sa se realize projecte legate cu realitatea. Projectele sint numai pe hirtii, nu vedem niciun rezultat real. Pacat.

  6. Domnul primar ar trebui sa ne mai lase, ca nu a facut nimic pentru acest oras amarat.
    Calaraseni nu uitati ca in viziunea domnului primar sunteti ” javre ordinare”, asa ca mai ganditi-va pe cine veti vota in 2012.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*