in ,

Nicușor Cionoiu, mesaj pentru profesori, de Ziua Educației

De ziua Educației, senatorul PSD Călărași Nicușor Cionoiu a transmis un mesaj în care a punctat rolul esențial pe care îl are aceasta în cursul vieții noastre:

”Educația deschide porțile cunoașterii și înțelegerii, oferindu-ne instrumentele necesare pentru a ne realiza potențialul și pentru a contribui la construirea unui viitor mai luminos. Educația este calea spre eliminarea inegalităților, promovarea diversității și dezvoltarea abilităților esențiale pentru viața noastră personală și profesională. Nu este doar un drept fundamental ci o bază pentru dezvoltare, inovare și progres în societate. Felul în care evoluează cursul vieții noastre depinde de educația pe care o primim și trebuie să ne asigurăm că niciun copil sau adult nu rămâne în urmă în călătoria lor de învățare.

Sărbătorim azi importanța susținerii sistemelor educaționale în semn de apreciere pentru profesorii noștri. Vă mulțumim că faceți lumea noastră mai înțeleaptă, mai tolerantă și mai pregătită să înfrunte provocările viitorului.”

Nicușor Cionoiu,
senator PSD Călărași