“Nu Știi Tu Să Fii Bărbat”, cântă Irina Rimes VIDEO

Irina Rimes își pune încă o dată în versuri frământările interioare. Noul single al artistei se numește ”Nu Știi Tu Să Fii Bărbat” și este o piesă de suflet, care se va regăsi pe cel de-al doilea album al Irinei, ”Cosmos”.

”“Nu Știi Tu Să Fii Bărbat” este o piesă veche, pe un subiect de mult uitat, o piesă pe care nu am avut curajul să o cânt până acum. Este o piesă despre un bărbat anume, și nu despre toți bărbații…” – Irina Rimes

”Nu știi tu să fii bărbat” este o coproducție Quantum Music și Global Records, pentru care Irina Rimes a colaborat cu Costin Bodea și Alex Cotoi. Piesa urmează stilul inconfundabil al artistei, sensibil și încărcat de emoție.

Videoclipul piesei transmite un mesaj puternic, ascuns în spatele unui vizual impresionant. Seria de imagini simbolice începe cu Irina înfățișând-o pe faimoasa Mona Lisa și continuă cu un cadru spectaculos, produs în totalitate din efecte speciale ce au fost folosite pentru prima dată în producția unui videoclip românesc. Acesta a fost realizat de echipa NGM Creative, produs de Loops Production și regizat de Bogdan Păun.

Citește mai mult: https://www.infomusic.ro/

Unii au citit și asta: