O femeie din Călăraşi doarme într-o cabină telefonică

Femeie din Calarasi doarme in cabina telefonica (3)Un caz cutremurător descoperit de reporterii Radio Voces Campi Călăraşi: o femeie, în vârstă de 49 de ani, doarme de aproape două luni într-o cabină telefonică. Aceasta a declarat că a fost gonită de acasă de către soţul ei.

Pe de altă parte, reprezentanţii Direcţei Generale de Asistenţă Socială au declarat că femeia nu a făcut nici o solicitare de sprijin, ba mai mult, a refuzat posibilitatea de internare în Centrul medico-social de la Călăraşi.

Femeia ne-a declarat că de cazul ei ştie şi primarul municipiului, Nicolae Dragu, dar că nu doreşte să se interneze într-un centru social, ea aşteptând să se poată întoarce acasă după procesul de divorţ, despre care spune că este în curs. Aceasta ne-a mai spus că fiul său îi aduce de mâncare şi că de soarta sa s-au interesat şi poliţiştii, sediul IPJ Călăraşi aflându-se peste drum de cabina telefonică în care femeia doarme peste câteva cartoane şi haine vechi.

© Foto: www.infomuntenia.ro

Unii au citit și asta:

1 Comentariu

  1. Cred ca sunt mai bine de doi ani de când am vorbit pentru prima data cu respectiva femeie. Dormea pe o canapea de lângă prefectură. Imi pare rau cand vad ca situatia ei nu s-a rezolvat, dar sincer, ea nu poate sa-si rezolve cazul. La acel moment nu era vorba de niciun divort. Debita ceva ca are SIDA, ca a fost data afara din casa de nor-sa, oricum era clar ca adapostul ei trebuia sa fie Sapunariul, Plătăreştiul or something. Imi mai pare rau ca DGASPC inca o data se dovedeste a fi o institutie care toaca bani, dar habar nu are de ce e aceea asistenta sociala. Cum adica refuza internarea in Centrul medico-social din Calarasi? Femeia asta nici nu are ce cauta din punctul meu de vedere acolo? Ala nu e centru de nebuni, ci de oameni care nu au pe mine sa-i ingrijeasca si, pana li se gaseste un loc intr-un azil, stau temporar in acel centru. RUSINE AUTORITATILOR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*