O nouă piesă cu mesaj, de la F. Charm VIDEO

F. Charm a lansat o nouă piesă cu mesaj, intitulată ”Adevăratele probleme”. În versurile noului său single, artistul ne atrage atenția asupra provocărilor reale cu care oamenii simpli se confruntă zi de zi.

După piesa “Sunt Om”, prin care F.Charm reamintea publicului de nevoia unei conduite morale, artistul revine cu o nouă melodie cu mesaj. Noul său single se numește ”Adevăratele probleme” și face referire la modul superficial în care alegem de multe ori să ne trăim viața. Melodia este înregistrată în colaborare cu Oana Marinescu și se va regăsi pe albumul ”Secolul XXI”, programt pentru lansare în 2019.

F.Charm, pe numele real Bogdan Vlăsceanu, a intrat pentru prima oară într-un studio la vârsta de 13 ani (1994), la îndemnul lui Drops și 1Q Sapro (Morometzii).

În 1999 a format alături de Ais trupa Bisnizz, la scurtă vreme fiind lansat primul său material discografic, ”Tot ce vreau”, LP produs de Cheloo (Parazitii). Urmează albumele ”Cărari pe lună” (2000) și ”Album tare de tot” (2002), alături de Drops (ex Morometzii).

Citește mai mult: https://www.infomusic.ro/

Unii au citit și asta: