in

“O ultimă țigară”, de la Mihai Chițu feat. Mellina VIDEO

Mihai Chițu, castigatorul concursului “Vocea Romaniei” din anul 2013, revine cu single-ul “O ultima tigara”, feat. Mellina. Piesa este compusa si produsa de catre DOMG (Dorian Oswin si Mihai Gruia) impreuna cu cei doi artisti, pentru Cat Music.

“Ma bucur mult ca am colaborat cu Mellina si producatorii de la DOMG. Mereu cand ne intalnim, exista un vibe bun si asta se reflecta si in muzica pe care o facem. ‘O ultima tigara’ pune in scena o relatie complicata, dar totodata foarte frumoasa, cu certuri, sentimente intense, dar care din cauza orgoliului si a neintelegerilor, nu poate avea un final fericit.”, a spus Mihai Chitu.

“’O ultima tigara’ este o piesa foarte speciala pentru mine, ma regasesc in ea. Piesa a luat nastere dupa un studio session alaturi de producatorii de la DOMG si Mihai Chitu. Sfarsitul unei relatii poate fi un sentiment dureros, dar trebuie sa invatam ca orice sfarsit inseamna un nou inceput. Pe Mihai il cunosc de la Vocea Romaniei si este intr-adevar demn de trofeul castigat acolo!”, a declarat Mellina.

“Mihai Chitu si Mellina sunt doi artisti care ne plac foarte mult. Asa ca am decis sa compunem o piesa care sa ii poata aduce pe amandoi pe scena. Am intrat in studio si impreuna am reusit sa dam viata piesei “O ultima tigara”. O poveste de dragoste frumoasa, dar care intr-un final se incheie, arde si ajunge la filtru, precum o tigara!”, au adaugat baietii de la DOMG.

Ce ziceti de aceasta piesa?

Sursa: http://www.urban.ro/