in

Oana a lansat o piesă produsă de Costi Ioniță VIDEO

Oana este noua artistă din portofoliul Roton, iar vineri, 18 mai 2018, lansează piesa ”Duro”, un mix între reggaeton și new age latino pe canalul de Youtube Roton Music.

Născută și crescută în România, OANA s-a mutat în Spania când avea doar 13 ani. S-a angajat la o vârstă fragedă ca să își ajute familia, iar pasiunea pentru muzică și-a dezvoltat-o în perioada liceului.

Prima oară când a cunoscut faima a fost la 18 ani, după ce i s-a oferit un rol într-un videoclip muzical. În timpul călătoriei ei în Ecuador, frumusețea ei a captat atenția unei televiziuni naționale, unde a fost semnată imediat.
A cucerit Ecuadorul și America Latina cu frumusețea ei și a apărut în emisiuni TV precum “Combate”, “Atrevidos” and “Soy el Mejor VIP”, ajungând la un public de peste 1 milion de oameni.

Ulterior, OANA s-a mutat înapoi în Spania, și-a pus cariera în televiziune pe pauză pentru a-și urma adevărata chemare: muzica. Tot în Spania l-a contactat pe Costi, iar chimia muzicală dintre cei doi a dat naștere single-ului ‘’Duro’’.

Costi Ioniță, nominalizat la premiile Grammy, este unul dintre cei mai buni producători și artiști români, lucrând alături de nume ca Shaggy, Kat DeLuna, Mohombi, Bob Sinclair, Faydee și alții. A lansat de curând piesa ‘’Rumba’’ împreună cu King Blak și Flama, care a sărit de 1 milion de vizualizări pe canalul de Youtube Roton Music și a fost câteva zile în topul de Trending.

‘’Duro’’ este un mix între reggaeton si new age latino, care te duce cu gandul la vară si plajele însorite din Ecuador.

Written by infomuntenia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sprijin financiar acordat tinerilor sportivi și artiști. Cum poți să participi

Fotbal: Dunărea Călărași joacă în deplasare