Oana Mizil: „Nu accept candidaţi de import”

Întrebată dacă PSD Călăraşi va recurge la soluţia „candidaţi de import” la alegerile parlamentare din 2012, deputata Oana Niculescu Mizil (preşedinte al organizaţiei judeţene Calarasi a PSD) s-a arătat total împotriva acestei metode.

„Nu. Am spus: eu sunt de ajuns. A fost una din promisiunile  pe care le-am făcut în campania noastră internă. Eu nu accept. Avem aici destul de mulţi oameni de valoare, care pot câştiga şi la locale şi la parlamentare.”- a declarat Oana Mizil.

Unii au citit și asta:

3 Comentarii

  1. Majoreta sefa din psd se vrea unica, fratia femeilor pesediste. Mai e loc si pentru nenea T(S)aracila?
    Mai vrea si el un post de senator, rautatea asta de Oana Mizil Tohme Stefanescu, fotomodela egoista nu vrea sa i mai dea bombonele Cip. Sa vina Iliescu!

  2. Oana Mizil a adus un suflu nou in politica. Toate miscarile pe care le face in cadrul Organizatiei Judetene PSD arata fara echivoc un PSD schimbat in bine. Oana Mizil a reusit numai in 2 ani sa scoata din politica doua piese grele : Becali si Taracila!

  3. sa de dumnezeu sa castigati alegerile,sant cateva sate uitate de dumnezeu ,va rog sa mergeti sa le promiteti ca o sa se faca ceva celor din, valea preznei com gurbanesti le promit ca le pune peatra pe uliti ,vin numai sa le dea votu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*