Oana Mizil (PSD) crede că, în 2012, călărăşenii îl vor taxa aspru pe primarul Dragu

Într-un comunicat de presă emis astăzi, PSD Călăraşi spune că a luat act cu regret atitudinea primarului Nicolae Dragu, afişată în ultima zi a manifestărilor prilejuite de aniversarea „Zilelelor Municipiului Călăraşi”. Întâmpinat cu huiduieli de către cei prezenţi, primarul Nicolae Dragu a reacţionat într-un mod grobian, grăbindu-se să-i catalogheze pe contestatari „javre, derbedei,şi golani” – se arată.

„Evident că nu suntem de acord cu un astfel de limbaj preferat cu atâta uşurinţă de un ales local. Este inadmisibil ca de la înălţimea funcţiei pe care o ocupă, primarul Dragu să-i catalogheze pe călărăşeni „javre, derbedei şi golani”. Era vorba de o manifestare publică susţinută din bani publici ce reprezintă impozitele şi taxele plătite de oamenii care au fost jigniţi într-o manieră incalificabilă. Condamnăm cu fermitate astfel de ieşiri suburbane şi avem convingerea că din 2012, călărăşenii îl vor taxa aspru pe actualul primar.” – a spus preşedintele PSD Călăraşi, Oana Niculescu Mizil.

Liderul organizaţiei judeţene PSD a respins şi acuzaţiile de primarul Dragu legate de faptul că printre contestatari s-au aflat şi membri sau susţinători PSD „Nici un reprezentant al PSD Călăraşi nu s-a manifestat împotriva sa, aşa cum s-a insinuat. În acea seară, ne aflam cu totii la Gălbinaşi pentru a ne susţine candidatul pentru funcţia de primar. Dezaprobăm orice formă de discreditare a partidului nostru indiferent din partea cui vin astfel de acuzaţii.” – a declarat Oana Niculescu Mizil.

Unii au citit și asta:

3 Comentarii

  1. Daca n-ar fi |Nu s-ar povesti ,,.. cica am avut dela cine invata —nu-? Pai cum zicea nea Ilici???ati uitat psd???cum se jignesc acum toti cei care se cred intelectual??apar pe sticla si iti vine sa spargi telev. cind auzi ce jargon folosesc..Las-o mai usur cu 2012 ca sintem in 2010 si nu se stie EXP> S_A DAT DELA CENTRU >>>>RESTRUCTURATI PARLAMENTUL SA FIE DOAR ADEVARATIII POLITICIENI CINSTITI SI INTELIGENTI SI PE URMA COBORITI IN PROVINCIE CU PRETENTIILE….pina atunci —-apa de ploaie nu speriati pe nimeni …

  2. Ce naiba uite ca zice si dansa ceva …..pai s-ar putea ca pana atunci sau de atunci incolo ….ca or venii si prezindentiale si parlamentare poate ne-om destepta si vom sactiona pe toti cei care ne-au lasat fara fabrici , fara combinate , fara agricultura , pe toti care au pus umarul sa transforme locurile de munca in ruine precum intrarea in Calarasi ……..CRED CA DACA AR FI VRUT CINEVA SA FACA UN BREND AL REALITATII ROMANESTI AR FI PUTUT SA PUNA O POZA A CE SE NUMEA ODATA COMBINATUL SIDERURGIC CALARASI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*