Oana Mizil (PSD) crede că, în 2012, călărăşenii îl vor taxa aspru pe primarul Dragu

Într-un comunicat de presă emis astăzi, PSD Călăraşi spune că a luat act cu regret atitudinea primarului Nicolae Dragu, afişată în ultima zi a manifestărilor prilejuite de aniversarea „Zilelelor Municipiului Călăraşi”. Întâmpinat cu huiduieli de către cei prezenţi, primarul Nicolae Dragu a reacţionat într-un mod grobian, grăbindu-se să-i catalogheze pe contestatari „javre, derbedei,şi golani” – se arată.

„Evident că nu suntem de acord cu un astfel de limbaj preferat cu atâta uşurinţă de un ales local. Este inadmisibil ca de la înălţimea funcţiei pe care o ocupă, primarul Dragu să-i catalogheze pe călărăşeni „javre, derbedei şi golani”. Era vorba de o manifestare publică susţinută din bani publici ce reprezintă impozitele şi taxele plătite de oamenii care au fost jigniţi într-o manieră incalificabilă. Condamnăm cu fermitate astfel de ieşiri suburbane şi avem convingerea că din 2012, călărăşenii îl vor taxa aspru pe actualul primar.” – a spus preşedintele PSD Călăraşi, Oana Niculescu Mizil.

Liderul organizaţiei judeţene PSD a respins şi acuzaţiile de primarul Dragu legate de faptul că printre contestatari s-au aflat şi membri sau susţinători PSD „Nici un reprezentant al PSD Călăraşi nu s-a manifestat împotriva sa, aşa cum s-a insinuat. În acea seară, ne aflam cu totii la Gălbinaşi pentru a ne susţine candidatul pentru funcţia de primar. Dezaprobăm orice formă de discreditare a partidului nostru indiferent din partea cui vin astfel de acuzaţii.” – a declarat Oana Niculescu Mizil.

Unii au citit și asta: