in

Oana Mizil (PSD): “Neîmplinirile pe linie de partid trebuie discutate intern şi nu arătate publicului larg”

foto: http://oananiculescumizil.wordpress.com/

În urma unor reacţii (venite din partea unor membri PSD) dure la adresa deputatei PSD Oana Mizil, după ce aceasta a anunţat că intenţionează să candideze pentru conducerea organizaţiei judeţene Călăraşi a PSD, aceasta a emis un comunicat de presă în care se aratră uimită de reacţii dar nu-i schimbă intenţiile de a se implica în politica din Călăraşi.

“Sunt foarte uimita de reactia unor colegi de partid si va anunt de la inceputul interventiei mele ca nu voi raspunde la atac cu atac. Consider ca frustrarile personale, neimplinirile pe linie profesionala sau pe linie de partid trebuie discutate intern, in cadrul organizatiei si nu aratate publicului larg. Trebuia sa discutam fata in fata, sa ne punem intrebari, sa ne oferim raspunsuri si nu sa ne acuzam public. Atat am de reprosat. Faptul ca ideea de partid, de organizatie se duce in derizoriu. […]

Vreau sa le transmit membrilor PSD Calarasi ca ei isi vor alege castigatorul. Numai de ei depinde cine va fi cel care va reface aceasta organizatie, care acum nu functioneaza deloc asa cum ar trebui, din cauza ca, iata, fiecare spune ce si cand are chef despre colegul din stanga, fiecare arunca cu noroi cum doreste in familia colegului din dreapta… Eu voi merge pe drumul meu. Voi incerca sa reunesc echipa PSD Calarasi, cu sprijinul celor care vor dori sa mearga alaturi de mine.”