Oana Mizil vrea să-şi ia casă în Călăraşi

Sătulă de aglomeraţia şi de traficul infernal din Bucureşti, deputata PSD Oana Niculescu Mizil se gândeşte să se mute în Călăraşi.

Aceasta este atrasă de gândul de a se muta în provincie după ce a candidat şi obţinut funcţia de preşedinte al Organizaţiei judeţene Călăraşi a Partidului Social Democrat.
Oana Mizil doreşte să candideze şi pentru funcţia de preşedinte al Consiliului judeţean Călăraşi.
Aceasta a declarat într-o emisiune difuzată de Radio Voces Campi că intenţionează chiar să-şi cumpere o casă în municipiul Călăraşi.

Unii au citit și asta:

6 Comentarii

  1. Sa fiu sincer nu cred ca-si va lua casa aici ! Poate doar de figuratie , fratilor de imbarligati ….daca vroia liniste se ducea la munte undeva ! Sau (sa nu-mi spuneti!!) doreste sa fie langa alegatori !

  2. asa facea figuri si rumburac ala , fostul ministru al sanatatii , nicolaescu , s-a indragostit brusc si iremediabil de calarasi ca l-au gonit aia de pe unde erau . cica si-a facut buletin de calarasi , o sa-si ia casa aici ……MINCIUNI . au trecut 2 ani , a taiat pamblica la PIC , au trecut alegerile , s-a vazut deputat si…….dus a fost . un drac casa…astia mint cat cuprinde ….RUSINE

  3. ma bucur mult,dar numai sa fie adevarat,le-ar trebui o lectie barbatilor ,sa vada ca femeile sunt mai puternice decat ei . bafta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*