Oana Niculescu Mizil păzeşte voturile din Călăraşi cu ajutorul unor foste cadre militare şi SPP

Oan Niculescu Mizil la CalarasiDeputata PSD Oana Niculescu Mizil spune că a venit să sprijine echipa de campanie electorală de la Călăraşi, considerând că poate fi mult mai utilă la Călăraşi decât în Bucureşti.

Oana Niculescu Mizil mărturiseşte că ştie această zonă după ce, înainte de 1989, se plimba pe aici însoţindu-l pe bunicul său. Tânăra deputată spune că sprijinul său pentru echipa de campanie a PSD Călăraşi se va la nivel de logistică, declarând că, deocamdată, nu a contribuit cu nici o sumă de bani.

Deputata Niculescu Mizil se arată foarte interesată de posibilitatea fraudării alegerilor, de aceea spune că va aduce la Călăraşi „o armată puternică de oameni integri” pe care o să-i „planteze” în zonele cele mai cunoscute a fi propice pentru turismul electoral.

Oana Niculescu Mizil spune că „armata” sa este formată din foste cadre militare şi SPP, atenţionându-i pe cei care vor încerca să fraudeze alegerile că ar fi mai bine să abandoneze acest gând.

Unii au citit și asta:

2 Comentarii

  1. Stiti cantecul ala de la Parazitii cu “Nu e gaura-n cer, e doar in …”
    Bravo Romanio ! Sa mai cresti mare cu pumnul in gura…

  2. Bravo…… Cel putin asa vor fi descurajati cei care au de gand sa fraudeze alegerile prin diverse tertripuri pe care le-au aplicat cu succes in ultima perioada. Si mai ales in acest sens ma gandesc tocmai la artizanii acestui sistem si anume PNL-ul si PDL-ul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*