Oana Pellea revine la Călărași, în cadrul Stagiunii de Teatru

Stagiunea de Teatru din această toamnă, organizată de Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, a început pe 16 septembrie 2019, cu piesa de teatru Demnitate, care i-a avut pe scena din Călărași pe actorii Marius Manole și Șerban Pavlu.

Următoarea piesă de teatru în cadrul stagiunii are loc sâmbătă, 19 octombrie 2019, ora 18:00, în Sala ”Barbu Știrbei” a CJCC Călărași.

De data aceasta, publicul călărășean îi va putea vedea pe Oana Pellea și Mihai Gruia Sandu în piesa ”Mă tot duc…”, ce aparține Teatrului Metropolis.

Prețul unui bilet este 50 de lei – loc în sală și 40 de lei – loc la balcon.

Este un spectacol nerecomandat tinerilor sub 10 ani.

Despre piesa de teatru:
Un cuplu încearcă să-şi rezolve neînţelegerile, abordând masca unor clovni ce sunt într-un amuzant dar şi emoţionant conflict. Cu fineţe şi poezie este astfel tratat un moment al existentei unui cuplu in pragul destrămarii. Comedia explozivă a unor situaţii stârneşte râsul, ce încremeneşte când cei doi renunţă pentru câteva secunde la nasul cel roşu al clovnului ce le maschează suferinţa.

Spectacolul reprezintă o parabolă a vieții trăite cu iluzia pe care ne-o conferă soluțiile simple – mereu destinați eșecului trecător și mereu pregătiți s-o luăm de la capăt, mereu în căutarea celuilalt sau a iubirii.

Sursa: www.teatrulmetropolis.ro

Unii au citit și asta: