Olteniţa: Femeie bolnavă de ciroză s-a aruncat de la fereastra spitalului

foto: www.olteniteanul.ro

Poliţia Municipiului Olteniţa a fost sesizată în ziua de 04 aprilie a.c., în jurul orei 0510, de medic din cadrul Spitalului Olteniţa, cu privire la faptul că, în cursul dimineţii, A. Gheorghiţa, de 55 ani, din Comuna Mitreni, Judeţul Călăraşi, care se afla internată în acea unitate, s-a aruncat de la o fereastră şi a decedat, anunţă Biroul de Presă al IPJ Călăraşi.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că A. Gheorghiţa a fost internată la Spitalului Olteniţa în data de 02 aprilie a.c., cu diagnosticul de „Ciroză hepatică”. În dimineaţa de 04 aprilie a.c., în jurul orei 0445, a ieşit din salon şi s-a aruncat în gol de la o fereastră de pe hol, de la nivelul 1. Femeia a căzut în curtea interioară a spitalului. Cadrele medicale, aflate în serviciu, au încercat resuscitarea acesteia, însă a fost declarat decesul.

Cadavrul a fost transportat la S.M.L. Călăraşi în vederea efectuării necropsiei, în cauză fiind întocmit dosar penal, urmând ca, după stabilirea cauzei decesului, să se propună soluţie prin parchet.

Unii au citit și asta: