Olteniţa: Primul supermarket BILLA își deschide porțile

Joi, 14 octombrie, BILLA România va deschide primul supermarket din orașul Oltenița, județul Călărași. Prin acest nou magazin, BILLA ajunge la un numar de 55 de unități operate în România.

Magazinul din Oltenița este situat pe strada Cuza Vodă, nr. 131 și are o suprafață de vânzare de 1000 metri pătrați. Noul supermarket va pune la dispoziția clienților săi peste 7500 de articole.

Cei care aleg să cumpere de la BILLA se vor putea bucura de un vast sortiment de legume-fructe și produse de patiserie, precum și de preparate și semipreparate de la vitrina cu servire asistată a raionului Delicatese.

În plus, în noul supermarket BILLA din Oltenița clienții vor găsi un sortiment foarte variat de carne proaspată, precum și multe alte produse din necesarul zilnic, întotdeauna la prețuri avantajoase.

Odată cu deschiderea primului supermagazin BILLA, toți locuitorii din Oltenița vor face cunoștință cu programul permanent de reduceri De 3X Mai Ieftin, care presupune trei componente importante. Astfel, simbolul Preț Minimal, semnalizează la raft articolele sub marca proprie Clever (produse alimentare și de uz casnic) și My (articole cosmetice) și reprezintă cel mai mic preț pentru un anume produs din categoria lui.

Articolele semnalizate la raft cu simbolul Billa Plus reprezintă reduceri substanțiale pentru achiziționarea unui numar mai mare de produse de același fel, iar Promoție semnalizează produsele aflate în ofertă, oferte ce sunt diferite în fiecare săptămână. Cum inaugurarea magazinul de la Oltenița are loc în timpul derulării campaniei “De 11 Ani Produse Unu’ si Unu’ la Superpreturi”, toți cei care aleg să cumpere de la BILLA vor putea profita de ofertele aniversare ale magazinului.

“Oltenița merită un supermarket cu produse și servicii de calitate, prietenos și care vine întotdeauna în întâmpinarea nevoilor clienților săi. Sunt convins că BILLA va reuși să satisfacă cele mai ridicate așteptări și se va tranforma într-o destinație permanentă de cumpărături”, a declarat Sabin Fane, director de marketing al BILLA România.

Deschiderea supermarketului BILLA din Oltenița va avea loc la ora 8:00 și va fi sărbătorită cu oferte și promoții speciale. Astfel, primii 500 de clienți care achiziționează produse cu o valoare de cel puțin 50 lei, vor primi câte un voucher de 10 lei cadou.

Unii au citit și asta: