Orange lansează telefonul mobil special pentru persoanele în vârstă

Orange lansează în premieră pe piaţa din România un telefon special creat pentru seniori, uşor de folosit, prevăzut cu volum puternic, tastatură cu cifre mari şi redare vocală a cifrelor tastate, apelare rapidă şi cu buton pentru apeluri de urgenţă.

Pe lângă funcţiile de bază de voce şi SMS, modelul ZTE S302 este dotat cu radio FM şi lanternă. Pe ecran caracterele sunt afişate foarte vizibil, iar meniul simplu facilitează accesul la opţiunile telefonului. De asemenea, la fiecare tastă apăsată, clienţii aud un mesaj vocal care redă cifra respectivă, iar prin apasarea butonului pentru apeluri de urgenţă telefonul iniţiază automat un apel sau trimite un mesaj la un număr stabilit în prealabil de către utilizator.

Telefonul ZTE S302 este disponibil din 13 mai în oferta Senior, la preţuri pornind de la 1 euro (TVA inclus). Împreună cu telefonul, oferta Senior include un abonament avantajos, cu 500 de minute pentru apeluri în reţea şi către orice reţea fixă naţională, la 6 euro/lună (TVA inclus). Oferta Senior se adresează exclusiv pensionarilor, iar activarea se face în orice magazin sau partener Orange, pe baza talonului de pensie. În afara ofertei Senior, telefonul ZTE S302 poate fi achiziţionat şi separat, la preţuri pornind de la 9 euro (TVA inclus).

“Odată cu dezvoltarea tehnologiei au apărut telefoane cu funcţii multiple şi din ce în ce mai complexe. Există însă şi foarte mulţi clienţi care nu îşi doresc de la un telefon decât să poată vorbi, să trimită un mesaj scris şi să aibă un meniu simplu. Pentru aceştia am lansat un model nou, uşor de folosit, împreună cu un pachet de servicii de bază, la tarife extrem de avantajoase”, a declarat Cristina Pateşan, Consumer Marketing Manager-Postpay.

Unii au citit și asta: