in

Pagube în valoare de aproape 10 000 lei, în urma unui incendiu din neglijenţă

pompieri

Un echipaj de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa a intervenit timp de 50 de minute pentru lichidarea incendiului, evitând posibilitatea propagării arderii la casa proprietarului şi la alte bunuri materiale.

În data de 04.10.2015, pompierii militari din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa au fost solicitaţi să acţioneze pe raza comunei Curcani, pe strada Gheorghe Mândruţ, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la nivelul unei anexe gospodăreşti (magazie), proprietate individuală, aparţinând lui Anghel S.

La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta cu flacără şi cu fum dens la nivelul unei magazii din lemn şi la nivelul unui garaj, existând pericol de extindere la locuinţă şi la alte bunuri materiale aflate în imediata apropiere.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza neglijenţei proprietarului, care a făcut focul în curte, l-a lăsat nesupravegheat în condiţii de vânt, astfel fiind posibil ca jarul sau scânteile rezultate în urma arderii să se propage la materialele combustibile aflate în imediata apropiere.

Un echipaj de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa s-a deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 50 de minute.

În urma incendiului au ars: un garaj, o magazie din lemn, 1000 kg de grâu, 1000 kg de porumb, aparatură electrocasnică depozitată în respectiva anexă gospodărească, valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de aproximativ 10.000 de lei.

Echipajul de stingere a lichidat incendiul în limitele găsite, evitând pericolul extinderii arderii la alte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate, fiind astfel posibilă salvarea mai multor bunuri materiale în valoare de aproximativ 90.000 de lei.

Written by infomuntenia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10

25 Photos That Perfectly Sum up How You Feel About Cheerleading

Peste 500 de locuri de muncă disponibile în Călăraşi