Partidul Poporului de la Călăraşi n-o vrea pe Oana Niculescu Mizil

Înlăturarea deputatei Oana Niculescu Mizil de la conducerea organizaţiei judeţene Călăraşi a PSD de către conducerea centrală a partidului a dus şi la lansarea a o serie de zvonuri legate de viitorul politic al acesteia.

Prima ofertă a fost făcută de UNPR, senatorul Vasile Nedelcu spunând că-i pune la dispoziţie Oanei Mizil un colegiu cu şanse la Parlament, cu condiţia ca aceasta să se hotărască repede. Oferta era făcută însă în luna noiembrie a anului trecut şi cine ştie dacă oferta promoţională n-o fi expirat…

Cu insistenţă circulă zvonul, acum, că Oana Mizil ar putea să apară în curtea Partidului Popular Dan Diaconescu. Liderii PP-DD de la Călăraşi nu sunt însă încântaţi de posibilitatea ca Oana Mizil să candideze pentru o funcţie în administraţia locală ori Parlament de pe listele lor.

Preşedintele PP-DD Călăraşi, Ionel Dumitru, a declarat pentru infomuntenia.ro că în situaţia în care Oana Mizil va fi impusă organizaţiei atât el cât şi cei care au pus pe picioare filiala de la Călăraşi vor pleca din partid.

Unii au citit și asta: