in

Pasiune | Logan Club la Călăraşi

De anul acesta, începând din 30 mai, membrii forumului www.LoganClub.ro se întâlnesc şi în Călăraşi.

“Noutatea acestui forum a fost de a-i face pe membri sa se intalneasca, sa se cunoasca, sa nu fie dor niste ID-uri în spatele calculatorului.”- spune Victor Gusăceanu (GUSI) membru al LoganClub.

“În momentul de faţă, în Călăraşi, suntem 16 membri “permanenţi”care ne întalnim saptamanal, duminica, in parcare de la Zoo.De ce ne intalnim? Iata un posibil raspuns “furat” de la baietii din Logan Club Bucuresti:”O tinuta civilizata ca si sigla sau Logan Club lipit pe parbriz face ca aceasta promovare sa ne deosebeasca fata de restul participantilor la trafic , de alte cluburi si sa atragem membri noi .De ce sa atragem membri noi ? Nu suntem destui ? Fiecare membru a adus in Logan Club o idee sau o solutie cautata de altii foarte mult timp.Fiecare membru nou se face remarcat prin ceva nou si face asta din pasiunea care o impartasim cu totii , LOGANUL sau masinile in general.O mare parte din membrii noi au participat la deplasari , petreceri , intalniri saptamanale sau fulgere din dorinta de a creea un cerc de prieteni cu aceeasi pasiune.”


Membrii Logan Club Calarasi au participat la Intalnirea Regionala din iunie de la Mioveni(Arges) si la Intalnirea Nationala din august de la Sibiu.

“Încercăm sa ne ajutam intre noi cat putem”, spune Victor Gusăceanu. “Unul are nevoie de o masina, altuia ii trebuie urgent o piesa. Chiar zilele trecute cel mai nou membru al nostru a lovit un caine si si-a spart radiatorul. M-a sunat sa-i cautam o masina pentru a-l remorca, dar a fost tractat, in cateva minute, de un alt membru al Logan Club Calarasi, care trecea prin zona” – povesteşte Gusi, membru al Logan Club Călăraşi.

Petreci Sărbătorile alături de Hotel Călăraşi

Scandal cu bătăi şi ditrugeri de maşini la Răzvani (Jud. Călăraşi)