Patinoar artificial în Călăraşi

patinoar CalarasiDin a doua jumătate a lunii noiembrie, în incinta Stadionului municipal din Călăraşi va funcţiona, permanent, indiferent de temperatura atmosferică, un patinoar artificial.

Patinoarul se va întinde pe o suprafaţă de 400 mp şi va costa 6 miliarde lei vechi, bani veniţi de la Ministerul Turismului şi Sportului, în cadrul unui program care prevede construcţia a patru patinoare artificiale moderne în România, ne-a precizat Mihai Stroe, directorul Direcţiei judeţene pentru Tineret şi Sport Călăraşi.

Patinoarul va fi deschis publicului larg, în orice anotimp, tehnologia folosită permiţând ca patinoarul să fie mutat, cu uşurinţă, dintr-o locaţie în alta.

www.infomuntenia.ro

Unii au citit și asta:

8 Comentarii

 1. @vali

  hai, nu fi si tu asa de pesimist….

  sper sa se concretizeze cumva aceasta investitie. poate va amintiti ca si primaria ne promitea marea cu sarea in parcul dumbrava. nu am mai auzit nimic de vreun patinoar aici.

 2. “tehnologia folosită permiţând ca patinoarul să fie mutat, cu uşurinţă, dintr-o locaţie în alta.”

  Pariu ca nu sta mai mult de 3 luni la noi? :D(asta in cazul in care chiar va fi montat

 3. Ideea este foarte buna! Sa nu fie insa ca si cu parcarile alea pe care Primaria le tot construieste, dar nu e in stare nici sa le elibereze pe cele ocupate abuziv de garaje si masini abandonate!

 4. vali are dreptate…poate ca sunt rasist da ar trebui sa facem ceva cu acesti indivizi! nu o sa mai avem loc de ei…eu unul m-am saturat sa vad la toate colturile ghertoi burtosi nespalati cu samanta in gura scuipand ca margelatu’ si nespalati sau mai nou au facut treaba aia rusinoasa prin spania italia si plini de armani gucci, cu salam si gutza la ureche. dar sa revenim la aceast patinoar si aceasta investitie…chiar un loc mai bun nu se putea alege?de ex. in parcul dumbrava sau in fata prefecturii oriunde dar nu la stadion unde multa lume trebuie sa strabata orasul pentru a ajunge acolo…never mind :-J traim in romania…the land of gipsi and choice

 5. o fii bun si asta dar … din noiembrei pana acum s-a construit patinuaru si atat … acum nu mai sunt patine si nush ce … adica le-a luat 1 luna sa monteze patinuaru si ink 5-6 sa il faca functional ?? doar in romania se poate asa ceva … nu mai stiu cine zicea “a venit patiunuarul si nu i-am lasat sa il moteze ca baietii vroiau sa il monteze imediat” … acum toti o dau din colt in colt …. Sa le fie RUSINE autoritatilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*